1. Introducere

1.1. Bun venit pe website-ul https://toneaimplant.ro/ , un site dedicat informării și facilitării programării la clinica noastră de stomatologie. Utilizarea acestui site este supusă respectării Termenilor și Condițiilor prezentate mai jos. Prin accesarea și utilizarea site-ului, vă angajați să respectați toate prevederile și regulile enunțate aici.

 

2. Informații despre site

2.1. Portalul Web https://toneaimplant.ro/ reprezinta un portal proprietate privata, numit pe parcursul acestor termeni și condiții https://toneaimplant.ro/

2.2. Portalul Web https://toneaimplant.ro/ va putea fi accesat la nivel internațional, fără a fi permise discriminările de orice natura.

 

3. Proprietatea Intelectuala

3.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală referitoare la conținutul și designul site-ului https://toneaimplant.ro/ , incluzând, dar nelimitându-se la texte, imagini, logo-uri, grafică și alte materiale, sunt deținute de noi sau licențiate în mod legal către noi.

3.2. Este interzisă copierea, distribuirea, transmiterea, reproducerea, publicarea sau utilizarea în orice mod a conținutului site-ului fără acordul nostru scris prealabil.

3.3. Este interzisă orice utilizare a conținutului https://toneaimplant.ro/ în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email afisata pe website.

3.4. în condițiile în care considerați ca un anumit conținut aflat pe siteul https://toneaimplant.ro/ incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat sa trimiteți un email la adresa afisata pe website cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor https://toneaimplant.ro/ sa actioneze în conformitate cu dispozițiile legale.

 

4. Suspendarea accesului

4.1. https://toneaimplant.ro/ poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conținutul paginii web sau la o parte a acestui conținut.

 

5. Schimbări ale paginii web

5.1. https://toneaimplant.ro/ își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau. De asemenea, https://toneaimplant.ro/ își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

 

6. Viața privată

6.1. Pentru a efectua o programare online, vi se poate cere să furnizați anumite date personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Colectarea și prelucrarea acestor date sunt efectuate în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate, care face parte integrantă din Termenii și Condițiile noastre.

6.2. Asigurăm confidențialitatea datelor dvs. personale și ne angajăm să le protejăm în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

6.3. Ne rezervăm dreptul de a utiliza datele personale colectate în scopuri precum confirmarea programărilor, trimiterea de notificări sau comunicări relevante referitoare la serviciile oferite de clinica noastră.

6.4. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege cum gestionăm datele dvs. personale.

 

Cine are acces la informațiile colectate de la dvs?

6.5. https://toneaimplant.ro/ nu va dezvălui nici un fel de informație identificabilă personal despre utilizatorii sai către terte parti fără a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor în aceasta privinta.

6.6. În același timp însă, https://toneaimplant.ro/ poate dezvălui informații identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor și intereselor https://toneaimplant.ro/

6.7. În concluzie, atunci când accesați pagina web și sunteți rugat sa ne dezvaluiti informații despre dvs., veți dezvălui aceste informații doar site-ului https://toneaimplant.ro/ , cu excepția cazului cand serviciul sau informația respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

6.8. De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat în parteneriat cu un alt site, veți fi informat asupra acestui lucru. în ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informațiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. dacă nu doriți ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda în consecință prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu particular.

6.9. Dacă alegeți sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca furnizorii serviciului în parteneriat pot avea practici separate de confidențialitate și de colectare a datelor. https://toneaimplant.ro/ nu are nici un fel de control și nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

 

7. Legea guvernantă

7.1. Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea României în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare prin înțelegerea dintre parti, în cazul în care părțile nu se pot înțelege, competenta va reveni instanțelor Românești.

 

8. Contact

8.1. Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții sau la utilizarea site-ului „Tonea Implant”, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon furnizate pe site.

8.2. Prin utilizarea site-ului „Tonea Implant” și efectuarea unei programări online, vă exprimați acordul cu privire la acești Termeni și Condiții. Vă mulțumim pentru încrederea acordată clinicii noastre de stomatologie și vă așteptăm cu drag la programare!